Slide background

Polugodišnja
prognoza cena

decembar-maj

IPARD

Home / IPARD

IPARD BROJEVI

IPARD ISKUSTVO

IPARD BLOG

IPARD PROCEDURA

JAVNI POZIVI

IPARD INFO

SEEDEV doo je konsultantska kompanija sa dvanaest godina iskustva u analizi problema i predlaganju rešenja u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

seedev_ipardSEEDEV je prepoznatljiv u Srbiji, regionu i šire po svojim analizama trendova cena, proizvodnje i trgovine, po jedinstvenoj metodi analize konkurentnosti, ali i po brojnim projektima čiji su rezultat inovativna i održiva rešenja za poljoprivrednike i kompanije u agrobiznisu. Naše dvanaestogodišnje iskustvo podrške klijentima i partnerima da donesu dobre odluke nas čini  dobrim  partnerom.  Mi poznajemo tržište, cene, ali i procedure i to nas preporučuje za pouzdanog i kompetentnog saradnika pri prijavi i sprovođenju IPARD projekta.

 

Naša usluga u procesu donošenja odluke za konkurisanje i pripremu projekta odnosi se na tumačenje mogućnosti koje nudi IPARD program; podršku razumevanju IPARD procedure i zahteva propisanih Pravilnicima, tumačenju finansijskih performansi, kao i svih drugih popisa i obaveza koje treba da ispune kompanije ili gazdinstva kako bi bili izvesni korisnik IPARD sredstava; tumačenje zahteva konkursa, procedura i nacionalnih i EU propisa koji potencijalni aplikant mora da ispunjava. Ukoliko se klijent odluči za usluge SEEDEV-a, naša ponuda podrazumeva definisanje i predlog projekta u kontekstu najbolje odluke za napredak kompanije ili gazdinstva, a ne samo dobijanja sredstava – definisanje investicije ili sleda investicija, izradu poslovnog plana, izradu dokumentacije za prijavu na konkurs, sprovođenje projekta, pripremu zahteva za isplatu i drugo.

IPARD podsticaji u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava